Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-29@05:46:03 GMT

آموزش به روزرسانی وردپرس فارسی

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۰۹۶۱

مانند تمام برنامه ها، وردپرس نیز گاها نیاز به آپدیت دارد.

شاید حتی تصور کنید که بعضی وقت ها این به روزرسانی بیهوده بوده و چیزی به نسخه ی قدیمی آن اضافه نشده است.

پس واقعا چرا به روزرسانی ها ضروری اند؟

چرا وقتی تغییرات محسوسی مشاهده نمی شود، آپدیت جدید عرضه می کنند؟ و سوالاتی دیگر مثل این که: چگونه باید آن را به روز کرد؟ از کجا باید نسخه ی به روز آن را دانلود نمود؟ چگونه از پاک شدن اطلاعات قبلی جلوگیری کنیم؟

این سوالات و چندی دیگر از مطالب مهم و مفید را در مقاله ی کامل ترین آموزش به روزرسانی وردپرس فارسی پاسخ خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا باید به روزرسانی کنیم؟

پیغام نیاز به روزرسانی هر از گاهی در یک برنامه به کاربر فرستاده می شود. عموما برخورد با آن به دو گونه است. گروهی از کاربران ذوق زده شده و برای تغییرات اعمال شده هرچند نامحسوس و ریز، ابراز خوشحالی می کنند. اما گروهی دیگر هستند که تغییرات را غیر ضروری می دانند و به قول معروف حوصله شان در فرآیند به روزرسانی سر می رود.

اما وقتی پای وردپرس در میان است، ما حتما باید جزو گروه اول باشیم. چرا که اولا ؛ در بیشتر موارد امکانات جدیدی اضافه می شود و ثانیا؛ اگر هم امکان تازه ای مشاهده نکنیم، به این معنی نیست که تغییری صورت نگرفته. در بیشتر موارد، دلیل اصلی آپدیت ها موارد امنیتی هستند.

همان طور که می دانید، در دنیای وب و اینترنت هیچ چیز و هیچ جایی کاملا امن نیست. چون هر روز روش جدیدی برای دور زدن تدابیر امنیتی توسط هکرها ایجاد می شود. به همین جهت توسعه دهندگان این سیستم، با دانش به اهمیت امنیت، هر روز، با هر آپدیت و هر باگ سعی در افزایش سطح ایمنی برنامه دارند. امنیتی که یکی از ویژگی های مهم وردپرس شناخته می شود.

از سویی دیگر در صورت به موقع آپدیت نکردن یا به درستی به روزرسانی را انجام ندادن، ممکن است با مشکلاتی رو به رو شویم که پروسه ی حل کردن آن ها حوصله سر بر و زمانبر تر از آپدیت کردن باشد. شما با مراجعه به سایت آیلین وب می توانید از تازه ترین آپدیت های موجود، مطلع شوید

2. به روزرسانی وردپرس

آپدیت برنامه وردپرس به دو شیوه ی اتوماتیک و دستی امکان پذیر است. ناگفته پیداست که روش اول یعنی به روزرسانی اتوماتیک، پروسه ی ساده تری از راه دوم به نظر می رسد، اما گاهی به مشکلاتی می انجامد. تصور کنید، از قالبی در سایت خود استفاده می کنید و تمام مطالب و طراحی ها و اشکال سایتتان را طبق الگوی همان قالب ایجاد کرده اید. گاهی آپدیت جدید وردپرس با بعضی قالب ها سازگاری ندارد. این امر سبب می شود تا صفحات سایت و مطالب آن به هم بریزد. به همین جهت لازم است، قبل از هر به روزرسانی یک فایل، بکاپ از فایل هایتان تهیه کنید تا در صورت چنین مشکلاتی و تا رفع شدن آن در به روزرسانی بعدی بتوانید از نسخه ی قدیمی و سازگار آن استفاده کنید. با این تفاسیر، به نظر می رسد که بهتر است تا در بخش تنظیمات، گزینه آپدیت خودکار را هم خاموش کنید و بعد از بکاپ گیری، دوباره آن را فعال نمایید.

برای اطلاع از زمان و تاریخ عرضه ی نسخه ی جدید هم، که معمولا از طرف پشتیبانی برنامه اطلاع رسانی می شود، میتوانید به سایت هایی از قبیل آیلین وب، بهترین سایت آموزش وردپرس مراجعه نمایید.

حال که با مقوله ی به روزرسانی و سایت آیلین وب آشنا شدیم، وقت آن رسیده که به آموزش به روزرسانی وردپرس فارسی، در هر یک از حالت های ذکر شده بپردازیم.

3. به روزرسانی وردپرس: حالت اتوماتیک

روش به روزرسانی اتوماتیک به دلیل سادگی آن و این که می توان آن را با چند کلیک ساده انجام داد، محبوب ترین راه به روزرسانی در بین کاربران است. در واقع در این روش، در هنگام انتشار هر نسخه از آپدیت ها برای کاربر پیغامی فرستاده می شود و او را از امکان آپدیت به نسخه ی بالاتر آگاه می کند.

اگر این پیام برای شما ارسال شده باشد، در پنل پیشخوان و مقابل بخش به روزرسانی ها، اعلان قرمز رنگ پیام خوانده نشده را مشاهده خواهید کرد. با کلیک روی آن، به صفحه ای وارد خواهید شد که موارد آپدیت شما و همچنین بخش هایی که به روزرسانی جدید برایش انتشار یافته را برای شما نمایش می دهد. برای مثال؛ ممکن است به روزرسانی تازه در بخش پوسته یا قالب و افزونه ها هیچ تغییری ایجاد نکند و نسخه جدید، تنها برای نگارش تعبیه شده باشد. در این صورت جلوی بخش نگارش، کادر آبی رنگی با این جمله قرار می گیرد: "اکنون به روزرسانی کن."

با کلیک روی آن، وردپرس به صورت خودکار خودش را به نسخه ی بالاتر ارتقا می دهد.

در صفحه ی آخر از این پروسه نیز تمام ویژگی های جدید برایتان به نمایش گذاشته خواهد شد.

اما بعد از به روز شدن، امکان دارد که کاربر از پیشخوان وردپرس خارج شود که البته جای نگرانی وجود ندارد. زیرا با مراجعه به صفحه وردپرس با کلیک روی /wp-admin/  که به آخر صفحه اضافه می شود، می توان دوباره به پیشخوان مدیریت برگشت.

سایت آیلین وب که از بهترین سایت های موجود در این زمینه است، بسیار کارگشا می باشد.

4. به روزرسانی وردپرس: حالت دستی

در ادامه مطلب آموزش به روزرسانی وردپرس فارسی، به روش دوم می پردازیم.

اگر به هر دلیلی، امکان آپدیت در حالت آسان اول وجود نداشت، می توان از راه دوم و روش دستی اقدام به آن نمود. همچنان نباید قبل از به روزرسانی، تهیه ی بکاپ را فراموش کرد. اما کار بعدی، دانلود نسخه ی آپدیت برنامه از اینترنت است. سپس باید آن را از حالت فشرده خارج کنیم که با آن، فایل ها در پوشه ای به نام وردپرس ذخیره خواهند شد.

گام بعدی این است که به وسیله FTP به وبلاگ یا سایت خود متصل شوید. پس از این کار باید روی پوشه WordPress در کامپیوتر خود کلیک راست کرده و گزینه آپلود را انتخاب کنید.

بعد از اعمال کارهای فوق، فایل های دانلود شده به وسیله FTP client ، از رایانه به روی هاست آپلود می شود. در هنگام انجام آپلود، بخشی باز می شود که از شما می پرسد که چه کاری باید با فایل هایی که از قبل موجود بوده اند، انجام دهیم؟

در این بخش شما باید در Target file already exists گزینه ی Overwrite  را انتخاب کرده و تیک جمله ی always use this action  را فعال نمایید.

پس از اتمام مراحل بالا، روی ok کلیک کنید تا پروسه ی بارگزاری انجام شود.

در پایان؛ به بخش مدیریت وارد شده و ببینید که بخش پایگاه داده، نیاز به آپدیت و به روزرسانی دارد یا خیر. معمولا بعد از هربار به روزرسانی دستی، این بخش نیز از شما آپدیت می خواهد که می توانید روی گزینه "به روزسانی پایگاه داده وردپرس" کلیک کرده و این بخش را نیز آپدیت کنید.

در نهایت، پیغامی مبنی بر موفقیت آمیز بودن عملیات دریافت خواهید کرد.

کلام آخر

بسیاری از سایت هایی که در طول کارهای معمول و روزانه با آن ها مواجه می شویم و یا سایتی که خودمان با آن کار می کنیم، مثل همین آیلین وب به احتمال زیاد وردپرسی هستند.

 با توجه به موارد امنیتی و برای جلوگیری از مشکلات و باگ ها ، گفتیم که به روزرسانی امری مهم و ضروری برای وردپرس است و در ادامه، شیوه ی آپدیت را در دو حالت اتوماتیک و دستی، آموزش دادیم. سایت آیلین وب، بهترین سایت آموزش وردپرس، در زمینه ی حل مشکلات و سوالات متداول راجع به وردپرس نیز، دربردارنده ی اطلاعات جامعی می باشد که با مراجعه به سایت آیلین وب می توانید اطلاعات کاربردی خود در این مبحث را افزایش دهید.

 

 

 

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اینترنت رایانه مشکلات وبلاگ هکرها ی به روز فایل ها ی آپدیت نسخه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۰۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاعری که مایه افتخار ایرانیان است

محمود شالویی، سعدی را مایه افتخار ایرانیان و از جمله نوابغ و نخبگان جهان علم و ادب می‌خواند.

به گزارش ایسنا، آیین اختتامیه هفته بزرگداشت «سعدی شیرازی» با حضور پرشمار استادان و پژوهشگران و علاقه‌مندان به زبان و ادبیات فارسی، پنجشنبه ششم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در تالار اجتماعات شهید مطهری(ره) انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این رویداد محمود شالویی، رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی به ایراد سخن پرداخت و گفت: «سعدی» یکی از بزرگترین و شاخص‌ترین شاعران فارسی‌زبان به شمار می‌رود، از آن جهت که شعر او با حکمت و دانش و علم و وسعت اطلاعات او با تجاربش در سیاحی و جهانگردی پیوند خورده است و در نتیجه از او شخصیتی ممتاز ساخته است. 

او  افزود: «سعدی» چهره‌ای است که در اکثر مبادی و مبانی علمی سخن گفته و ارائه نظر کرده و در کلام و سخن خویش معارف و معانی فراوانی را مورد توجه و مداقه قرار داده است. 

مشاور وزیر فرهنگ تصریح کرد: سعدی مایه افتخار ایرانیان و از جمله نوابغ و نخبگان جهان علم و ادب است و ما ایرانیان سربلندیم، از آن رو که سعدی از جمله مفاخر و مشاهیر برجسته ایران‌زمین است.

شالویی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما معتقدیم برای تجلیل از مفاخر فرهنگی ایران باید تمام دستگاه‌های فرهنگی کشور از جمله وزارت آموزش و پرورش همکاری ویژه‌ای را  مبذول دارند. در کشور تاجیکستان، در شهر «پنجکنت» که زادگاه رودکی است، دانش‌آموزان به حفظ اشعار این شاعر نامدار اهمیت فراوان می‌دهند. در ایران نیز ضروری است که با مساعدت وزارت آموزش و پرورش، دانش‌آموزان ما پیش از ورود به دوره‌های بالاتر، با شعر و اندیشه بزرگانی چون سعدی خاصه با «گلستان» و «بوستان» او به خوبی آشنا شوند.

مشاور وزیر فرهنگ تأکید کرد: خوشبختانه با تأکید ریاست محترم جمهور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن مکاتبه با وزیر محترم آموزش و پرورش تأکید کرده‌اند که طی برنامه‌ای منسجم، در کتاب‌های درسی بیش از گذشته به مفاخر فرهنگی ایران پرداخته شود و خوراک علمی برای آشنایی نونهالان با اندیشه بزرگان ایران‌زمین در کتب درسی گنجانده شود.

سعدی؛ زبده سخنوران ایران و جهان

در ادامه این برنامه پس از اجرای برنامه سعدی‌خوانی از سوی یکی از هنرمندان نونهال، حسن انوری استاد زبان فارسی و عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی به ایراد سخن پرداخت و گفت: سعدی شیرازی به همراه حافظ، مولانا و فردوسی در کنار بزرگان عرصه ادبیات جهانی، یعنی هومر، دانته و شکسپیر قرار دارند و به اعتقاد بسیاری از مستشرقین، این هفت تن، یادگار شکوهمند نبوغ بشری‌اند.

مولف فرهنگ بزرگ سخن در ادامه سخنان خود گفت: به اعتقاد زبان‌دانان عالم، چهار زبان فارسی، انگلیسی، ایتالیایی و یونانی، چهار زبان مهم تاریخ بشرند که سعدی شیرازی نقش مهمی در نضج و گسترش یکی از این زبان‌ها، یعنی زبان شیرین فارسی دارد.

انوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۶۰ چهره نامدار عرصه ادب ایران و جهان به سعدی و شعر و اندیشه او پرداخته‌اند، اظهار کرد: از میان ۶۰ چهره‌ای که درباره سعدی سخن گفته‌اند به عنوان نمونه سخن ملک‌الشعرای بهار بسیار قابل توجه است. او می‌گوید: سعدی نتیجه تعالیم فردوسی و سنایی و زبده سخنوران حکمت‌آمیز و تعالیم روح‌پرور و لطیف ادبای ایران، یونان، هند، عرب و عجم است. یا مرحوم استاد جلال‌الدین همایی در وصف سعدی بیان می‌کند: سعدی جامع مراتب و مقامات علمی و عملی است.

سعدی؛ مطرح‌ترین شاعر فارسی‌زبان در هند

در بخش پایانی این آیین نیز «بلرام شکلا»، رییس مرکز فرهنگی سفارت هند در ایران سخنرانی کرد و گفت: «سعدی» مطرح‌ترین شاعر فارسی‌زبان در «هند» است و مردمان این دیار از مهد تا لحد با خوانش بوستان و گلستان او، زبان شیرین فارسی را می‌آموزند. همچنین بسیاری از شاعران این دیار از جمله امیرخسرو دهلوی به تأسی از سعدی به سرایش شعر فارسی پرداخته‌اند.

رییس مرکز فرهنگی سفارت هند در ایران تأکید کرد: بسیاری معتقدند که سعدی به هند سفر نکرده است. با این وصف در گفتار و نوشتار این شاعر و حکیم شیرین‌سخن فقرات متعددی درباره هند، آداب و رسوم و حتی سبک زندگی هندیان سخن به میان آمده است.

او در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد: ایرانیان به شعر و شاعران خود احترام فراوان می‌گذارند و کلام ادبای ایران، نقل مجالس ایرانیان است. در کمتر کشور و بلادی شاهد هستیم که مردمان آن تا این سطح مفاخر و مشاهیر خود را گرامی بدارند و کلام و حکمت و شعر آنان را در میان خود زمزمه کنند و از آن
بهره‌مند شوند.

در پایان این مراسم پس از اجرای برنامه موسیقایی سنتورنوازی و آواز ایرانی بر مبنای اشعار سعدی با اجرای حسین علیشاپور و محمود بامداد، با حضور رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، لوح تقدیر و سپاس و نشان زرین انجمن به همراه هدایی نفیس به پاس یک عمر تلاش و کوشش مجدانه در تقویت و گسترش فرهنگ ایران و زبان فارسی به حسن انوری استاد برجسته زبان و ادبیات فارسی و نیکو بازرگان، همسر مرحوم غلامحسین یوسفی استاد برجسته ادبیات فارسی، نویسنده و مترجم اهدا شد.

در حاشیه این رویداد ملی نیز نمایشگاه‌هایی از آثار سعدی و سعدی‌پژوهان، همچنین تابلوهای خوشنویسی برمبنای اشعار سعدی در معرض دید شرکت‌کنندگان قرار گرفت.


انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • منتظر تغییرات چشمگیر در IOS۱۸ باشید!
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • شرایط ملی پوش شدن ۳ فرنگی کار استان فارسی
  • آیا لغو فرمان رشد در ایتالیا باعث سقوط فوتبال این کشور می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است